Slip af med pletter, ujævnheder mm. og få et flot poleret betongulv


Drømmer du om et betongulv, der ikke kun er holdbart, men også smukt og ensartet? Uanset om du lige har støbt et nyt gulv eller ønsker at forny dit eksisterende betongulv, er polering en rigtig god investering. 

Polering af betongulve er en langsigtet løsning, der får gulvet til at holde sig flot i lang tid. Det er ofte en fast del af proceduren, efter der er blevet lagt et helt nyt gulv, men kan også benyttes hvis underlaget er blevet skadet, skævt eller plettet. 

Hos AKN-Gulvtech udfører vi en grundig polering af gulve i beton, som får det til at se ud som nyt. 

Polering af betongulv i forbindelse med: 

  • Revner i overfladen

Når man støber beton, vil  massen hydrerer og så opstår der interne belastninger, der helt naturligt vil få betonen til at revne. Hos AKN-Gulvtech anvender vi specialteknikker og udstyr, der kan minimere revnerne. Har du allerede et gulv der med tiden har fået revner, kan vi også reparere og skjule dem til en vis grad. 

  • Huller og porer 

Er der kommet luftbobler i forbindelse med at der er blevet lagt et nyt betongulv, kan vi hjælpe med at fylde og slibe dem, så overfladen bliver ensartet. 

  • Pletter og ætsningsmærker 

Er der kommet pletter på gulvet fra olie eller andet, der ikke vil gå af? Eller er der spildt en form for syre eller base på overfladen, der har efterladt ætsningsmærker? Så er det også noget vi kan hjælpe med. 

  • Kanter

Er der kanter, vægpaneler eller andet der skal tages særlige hensyn til når der skal lægges nyt betongulv, eller det skal slibes og poleres, så er dette også noget vi kan gøre. 

  • Sten og tilslagseksponering 

I beton gulv kan der i nogle områder være ophobet mere tilslagsmateriale (sten) end i andre. Dette har vi ingen indflydelse på, men vi kan stadig sørge for at gulvet er helt plan. Ønsker man et gulv med mere kontrolleret eller ensartet fordeling, tilbyder vi andre muligheder. Kontakt os for at høre mere om dette. 

  • Kombination af forskellige betonmaterialer 

Vi kan levere forskellige betonblandinger med forskellige egenskaber til samme overflade, hvis man ønsker forskellige visuelle udtryk. Dette er ikke noget der vil påvirke gulvets funktion. 

Skal vi lave dit nye gulv?