Vi hjælper dig med at få et flot og jævnt gulv 


Hos AKN-Gulvtech er vi specialister i flydespartel gulv også kendt som tyndpuds, der er den ideelle løsning til dig, der søger en jævn og smuk overflade i boligen eller i virksomheden. 

Et flydespartel gulv har mange fordele

 • Denne gulvtype giver en flot ensartet overflade ✔️
  Et flydespartel gulv skaber en fejlfri og ensartet overflade, der tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum. Den glatte finish gør gulvet utrolig flot rent visuelt, og er samtidig utrolig let at rengøre.
 • Mange designmuligheder ✔️
  Med flydespartel gulve er der utrolig mange designmuligheder. Der findes flere forskellige farver at vælge imellem, og derfor kan det tilpasses efter den stil, I ønsker at skabe i den private bolig eller i virksomheden. 
 • At du hurtigt kan få et nyt flot gulv ✔️
  Materialet er godt at arbejde med, og kan nemt lægges oven på et allerede eksisterende gulv f.eks. et beton- eller trægulv, hvilket både kan spare tid og omkostninger. 
 • God varmeledningsevne ✔️
  Denne gulvtype er kendt for at have en god varmeledningsevne, og er derfor velegnet til gulvvarmesystemer. 
 • Nemt at vedligeholde ✔️
  En anden fordel ved at vælge et gulv i tyndpuds er, at det er utrolig nemt at vedligeholde. Gulvet er fugefri og derfor er der ingen små sprækker og åbninger hvor skidt og snavs kan gemme sig. 

Hos AKN-Gulvtech har vi mange års erfaring med flydespartel / tyndpuds gulve, og vi varetager alle opgaver for privatpersoner, erhvervsdrivende og det offentlige. Vi holder til i Aarup nær Odense, men kører også meget i Nyborg, Middelfart, Svendborg, Kolding, Vejle, Fredericia og dækker også resten af landet. 

Indhent et tilbud i dag