Specialister i epoxy gulve 


Et epoxy gulve er en populær løsning både i private hjem samt i virksomheder, og det er der god grund til. De mange farvemuligheder gør, at det kan tilpasses til enhver bolig, så det matcher den stil og det udtryk der skal skabes i boligen. Derudover har denne gulvtype også en anden fordel -  epoxy er nemlig også et utrolig slidstærkt gulv, der kræver minimal vedligeholdelse og som er utrolig let at rengøre. 

Udover til de private boligere, er epoxy også perfekt egnet til industri, butikker og andre virksomheder, der kræver et stærkere underlag end de fleste andre gulvtyper. Epoxy gulv er 3 gange så stærkt som beton, og er super funktionelt til benyttelse i industribrancher generelt. 

Denne gulvtype fås i flere forskellige farver, og kan derfor tilpasses alt efter hvad der passer til lige præcis din bolig eller arbejdsplads.

Hos AKN-Gulvtech tilbyder vi skræddersyede løsninger, der tilpasses efter dine ønsker og behov. Nedenfor kan du få inspiration af de epoxy gulve vi tidligere har lavet for vores kunder. 

Et epoxy gulv har flere fordele 

 • Det er utrolig slidstærkt og holdbart ✔️
  Epoxy gulve modstår slid, stød og kemiske påvirkninger, hvilket gør dem ideelle til områder med høj trafik og krav til ekstra modstandskraft.
 • Der er mange designmuligheder ✔️
  Med epoxygulve får du ikke kun styrke, men også designfrihed. Vælg mellem et bredt udvalg af farver, for at skabe et unikt udtryk, der passer perfekt til din indretningsstil. 
 • Det er let at vedligeholde ✔️
  Vores epoxygulve kræver minimal vedligeholdelse. Den glatte og ensartede overflade gør rengøring utrolig let, og det robuste materiale bevarer sit udseende i årevis uden at miste glans eller farve. 
 • Utrolig lav VOC ✔️
  Vores epoxy gulve har meget lav VOC, hvilket sikrer et af de laveste tal for forurening. 

Hos AKN-Gulvtech opfylder vi alle de krav der stilles for DGNB certificering. Vi forpligter vi os til at levere gulvløsninger, der ikke kun opfylder de højeste standarder for kvalitet og æstetik, men også respekterer og beskytter vores miljø.

Kontakt os og hør mere