Det rå, stilrene og slidstærke gulv


Et betongulv er en holdbar og stilfuld løsning, der er ideel til alle former for bygninger fra det private hjem til skolen eller erhvervsbygningen. Betongulve er kendt for styrke samt for det rå og flotte udtryk, hvilket gør denne gulvtype til et populært valg til de, der skal have lagt et nyt lækkert gulv.

Hos AKN-Gulvtech tilbyder vi støbning af betongulv med eget betonrecept, der gør, at vi kan levere betongulve i højeste kvalitet.  

Fordele ved at vælge et betongulv

Betongulve tilbyder en række fordele, der gør det til et fremragende valg for enhver type ejendom. Herunder kan du læse de fordele der er, ved netop denne gulvtype: 

 • Holdbarhed
  Betongulve er ekstremt robuste og kan modstå tung trafik og slid, hvilket gør dem perfekte til både private hjem og erhvervsbygninger.
   
 • Lav vedligeholdelse
  Et nyt gulv i beton kræver minimal vedligeholdelse. En simpel rengøring med en moppe og en mild sæbe er ofte nok til at holde gulvet rent og pænt.
   
 • Miljøvenligt
  Denne gulvtype har en utrolig lang levetid, og vores betongulve lavet af egen betonrecept, der sikrer dig et kvalitetsgulv med et af de laveste VOC tal.
   
 • Design
  Dette flotte gulv er alsidig og kan passe ind utrolig mange steder. Det kan tilpasses til mange forskellige bygningstyper og indretninger. Det kan både være med til at skabe rammerne for et råt udtryk, men også en romantisk eller eksklusiv stil. 

Skal vi lave dit nye betongulv?