Et microcement gulv er ideelt for dig, som ønsker et mere rustikt look.


Et gulv der passer til både hjemmet og kontoret på Fyn og Trekantområdet

Et microcement gulv, også kaldet microbeton, kan bruges alle steder og er enormt slidstærkt. Et gulv af microcement har mange anvendelsesmuligheder, og er i dag blevet meget populært i især de danske hjem.

Microcement kan anvendes i stuer, køkkener, badeværelser mm., og med denne slags materiale af gulv er det ikke nødvendigt at fjerne klinker eller andet inden anvendelse.

Hos AKN-Gulvtech i Aarup nær Odense har vi mange år erfaring med forskellige løsninger med microcement gulve. 

Microcement er et populært valg i både små og store renoveringsprojekter. Du kan beklæde hele vægge og gulve mm. eller blot bruge det i enkelte områder af et rum. Man kan f.eks. vælge at bruge microcement på en enkelt væg i rummet for at skabe en rå kontrast og dermed give rummet det sidste lille pift.  

Vores gulvlægger sørger for at påføre dit microcement gulv eller væg, så du er 100% tilfreds med resultatet. Vi bestræber os efter at være de bedste på markedet, og udfører altid vores gulvarbejde til perfektion.

Microcement kan i dag fås i et hav af forskellige farver, da der kan tilsættes farvestof i blandingen, til at skabe den ønskede farvenuance. Og så endda til fordelagtige priser, for dig som kunde. Der er mange fordele ved at vælge et microcement gulv, og blandt andet også, at det er super let at rengøre og samtidig er det vandafvisende.

Kontakt os og hør mere