Specialister i belægning af acryl gulve


Slidstærkt & fugefrit gulv

AKN Gulvtech i Aarup nær Odense er eksperter i gulvbelægning, og vi kan derfor også lægge dit nye acryl gulv. Acryl er en gulv belægning uden samlinger, som resulterer i et fugefrit gulv. 

Acryl er et plastmateriale, som er hurtigt hærdende. Når man lægger acryl gulve, er det typisk for erhverv såsom slagterier, mejerier og kemisk industri. Dette skyldes den høje belastningsevne, som er en fordel i industrier med tung logistik og opbevaring. Derudover er det et slidstærkt gulv, som kan klare tung belastning, uden at blive beskadiget og få grove ridser. 

Gulvet kan også tåle kemiske formler i en vis grad, da det er hærdende og hårdført. Denne type gulv kan også blive lagt hos private, hvis du ønsker et slidstærkt gulv inde- eller udendørs.

Da gulvet er samlings- og fugefrit, er det i høj grad rengøringsvenligt og hermed et hygiejnisk gulv for dig og dine medmennesker.

Kontakt os gerne med eventuelle spørgsmål via kontaktformularen eller direkte på tlf. nr.: 40 40 60 52 eller på e-mail via kontakt@akn-gulvtech.dk. Vi vender typisk tilbage inden 24 timer.